Valentijnsevenement in verschillende Haagse musea

Wie nog een verrassing voor zijn of haar geliefde zoekt op Valentijnsdag, heeft op dinsdag 14 februari een unieke kans. Stichting Museumkwartier Den Haag nodigt 20 koppels uit in het cultuurdistrict rond de Hofvijver. Tijdens een avondvullend programma combineren de deelnemers een culturele date met maaltijd. Een buitenkans voor iedereen die op deze avond met een geliefde een unieke belevenis wil, zo meldt Museumkwartier Den Haag.

Wat kun je verwachten bij deze blinddate?

Het zou geen blinddate zijn, als alles verklapt wordt. Verwacht wel een bijzondere avond en laat je cultureel en culinair verrassen. Bezoek met je lief, aanstaande, scharrel, vriend(in), ex of lat dit avondje uit. Op Valentijnsdag openen vier culturele instellingen in het Museumkwartier deuren die normaal gesloten zijn. Een avondprogramma is samengesteld door musea en theaters in het gebied. Waar je die avond naar toe gaat, wat je gaat zien en wat je te eten krijgt is nog een verrassing. Wat je wel kunt verwachten? Een knipoog naar romantiek, een viergangen vegetarische maaltijd en een kijkje op de locaties die het Museumkwartier Den Haag rijk is. 

Marcel Westerdiep, voorzitter Stichting Museumkwartier Den Haag: “Liefde is avontuur. Valentijnsdag zien wij als een uitgelezen kans om op ‘blind date’ te gaan met de onontdekte parels in het Museumkwartier”.

Praktische informatie

Tickets kosten per duo €99,-. Dit is inclusief diner, drankjes en de cultuurervaring. Kaartverkoop start maandag 30 januari om 16.00 uur via tickets.escherinhetpaleis.nl/nl/valentijn. Op is op. Meer informatie is te vinden op denhaag.com/museumkwartier.

Over Museumkwartier Den Haag

Pal aan de Hofvijver liggen veertien cultuurinstellingen. Het gebied nodigt uit om een divers aanbod aan cultuur te ontdekken. De instellingen werken samen in Stichting Museumkwartier Den Haag en staan voor een verfrissend tegengeluid.

Door: Nationale Recreatiegids