Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Valentijnsevenement in verschillende Haagse musea

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 5 min
location_on [xx]km
Valentijnsevenement in verschillende Haagse musea
Wie nog een verrassing voor zijn of haar geliefde zoekt op Valentijnsdag, heeft op dinsdag 14 februari een unieke kans. Stichting Museumkwartier Den Haag nodigt 20 koppels uit in het cultuurdistrict rond de Hofvijver. Tijdens een avondvullend programma combineren de deelnemers een culturele date met maaltijd. Een buitenkans voor iedereen die op deze avond met een geliefde een unieke belevenis wil, zo meldt Museumkwartier Den Haag.

Wat kun je verwachten bij deze blinddate?

Het zou geen blinddate zijn, als alles verklapt wordt. Verwacht wel een bijzondere avond en laat je cultureel en culinair verrassen. Bezoek met je lief, aanstaande, scharrel, vriend(in), ex of lat dit avondje uit. Op Valentijnsdag openen vier culturele instellingen in het Museumkwartier deuren die normaal gesloten zijn. Een avondprogramma is samengesteld door musea en theaters in het gebied. Waar je die avond naar toe gaat, wat je gaat zien en wat je te eten krijgt is nog een verrassing. Wat je wel kunt verwachten? Een knipoog naar romantiek, een viergangen vegetarische maaltijd en een kijkje op de locaties die het Museumkwartier Den Haag rijk is. 

Marcel Westerdiep, voorzitter Stichting Museumkwartier Den Haag: “Liefde is avontuur. Valentijnsdag zien wij als een uitgelezen kans om op ‘blind date’ te gaan met de onontdekte parels in het Museumkwartier”.

Praktische informatie

Tickets kosten per duo €99,-. Dit is inclusief diner, drankjes en de cultuurervaring. Kaartverkoop start maandag 30 januari om 16.00 uur via tickets.escherinhetpaleis.nl/nl/valentijn. Op is op. Meer informatie is te vinden op denhaag.com/museumkwartier.

Over Museumkwartier Den Haag

Pal aan de Hofvijver liggen veertien cultuurinstellingen. Het gebied nodigt uit om een divers aanbod aan cultuur te ontdekken. De instellingen werken samen in Stichting Museumkwartier Den Haag en staan voor een verfrissend tegengeluid.

Door: Nationale Recreatiegids

17 mei '24 (10:29)

Den Haag wil vervanger voor Tong Tong Fair

De gemeente Den Haag is vastberaden om een alternatief Indisch festival op touw te zetten. Daarbij is de gemeente bereidt om tot ‘het uiterste’ te gaan. De gemeente blijft daarentegen op de achtergrond: de gemeente wil partijen bij elkaar brengen maar niet zelf een festival organiseren, meldt Omroep West. 

17 mei '24 (10:22)

Extra concert van Ladies of Soul in Ziggo Dome

De formatie Ladies of Soul staat volgend jaar niet een, maar twee keer op het podium in de Ziggo Dome in Amsterdam. De vraag naar kaarten is volgens de organisatie dusdanig groot dat er na het optreden op 4 april een extra concert is toegevoegd op 5 april.

17 mei '24 ( 9:36)

The Script treedt dit jaar twee keer op in Nederland

The Script komt eind dit jaar voor twee concerten naar Nederland. De Ierse band staat op 6 december in Rotterdam Ahoy en treedt een dag later op in de Amsterdamse Ziggo Dome, maakt concertorganisator MOJO vrijdag bekend.

16 mei '24 (12:33)

Hier vindt de landelijke intocht van Sinterklaas plaats

De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in Vijfheerenlanden. Dat maakte omroep NTR donderdag bekend. Op zaterdag 16 november zet Sinterklaas voet aan wal in Vianen, in de gemeente Vijfheerenlanden. De NTR doet vanaf 12.00 uur verslag op NPO 3.

16 mei '24 ( 9:19)

Gastoptreden van Dries Roelvink bij De Toppers

Dries Roelvink verzorgt gastoptredens tijdens de drie concerten die De Toppers op 24, 25 en 26 mei in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam geven. Voor de 65-jarige zanger is dat "een langgekoesterde wens" die nu in vervulling gaat, zei Roelvink in Shownieuws.

16 mei '24 ( 8:20)

Rammstein moet aan geluidsregels voldoen in Nijmegen

Rammstein moet zich bij de twee concerten in het Goffertpark in Nijmegen op 18 en 19 juni aan de geluidsregels houden. Dat laat een woordvoerder van de gemeente weten aan het ANP. De twee optredens maken deel uit van een Europese tour van de Duitse band.

16 mei '24 ( 8:15)

Organisatie Freshtival: optreden Joost Klein gaat naar verwachting door

Het optreden van Joost Klein bij het Freshtival Weekend in Enschede komende zondag gaat naar verwachting door. Dat laat een woordvoerder van het festival woensdag weten aan het ANP. Dit wordt het eerste optreden van de artiest sinds zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival, waarbij hij werd gediskwalificeerd.

15 mei '24 (12:02)

Dutch Comic Con voegt Harry Potter-ster toe aan line-up

Stanislav Yanevski is de nieuwste gast die is aangekondigd voor Heroes Dutch Comic Con. De Bulgaarse acteur, bekend van zijn rol als Viktor Krum in Harry Potter and the Goblet of Fire, komt op zaterdag 22 en zondag 23 juni naar de Jaarbeurs Utrecht.

14 mei '24 (14:41)

Chef'Special geeft dag na eerste concert in AFAS Live een tweede

Chef'Special geeft dit najaar een extra concert in AFAS Live in Amsterdam. De band speelt naast donderdag 10 oktober ook nog een show op vrijdag 11 oktober. Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt.

14 mei '24 ( 9:04)

Travis Scott geeft volgende maand extra show in GelreDome

Travis Scott geeft volgende maand een extra optreden in Nederland. De Amerikaanse artiest zou al op vrijdag 28 juni in Arnhem optreden, maar doet dat op zondag 30 juni nog eens in GelreDome.