Vunzige Deuntjes Festival viert tiende verjaardag met Ronnie Flex

Het Vunzige Deuntjes Festival viert dit jaar zijn tiende verjaardag met een uniek gezamenlijk optreden van Ronnie Flex, Broederliefde en Poke. Tijdens de Vunzige Halftime Show brengen de drie Nederlandse hiphop-acts eigen en andere grote hits ten gehore. Het festival vindt plaats op 8 juli in het Amsterdamse Bos.

Festivaldirecteur Arend Wortmann heeft grote verwachtingen. "Ronnie Flex, Poke en Broederliefde geven al jaren de beste shows op onze evenementen." Ook de artiesten zelf hebben er zin in. Voor Flex is optreden op het festival als thuiskomen. "Vunzige Deuntjes is net als een familie. Naast dat ik er al jaren optreed ben ik ook een trouwe bezoeker."

Knetteren

Voor Broederliefde is dat niet anders. "We komen al jaren bij Vunzige Deuntjes en als we linken knettert het! We kijken dan ook enorm uit naar de Vunzige Halftime Show, het zal dit jaar nog meer gaan knetteren!"

Vunzige Deuntjes organiseert zo’n honderd evenementen per jaar door Nederland en België die in totaal rond de 100.000 bezoekers trekken. De kaartverkoop voor het Vunzige Deuntjes Festival start dinsdagmiddag.

Door: ANP