Poppodium De Helling in Utrecht verbreekt bezoekersrecord

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Het Utrechtse poppodium De Helling heeft in het afgelopen jaar meer bezoekers getrokken dan ooit. In 2022 bezochten ruim 65 duizend mensen het podium. Hiermee werd het vorige record uit 2019 verbroken. Dit meldt Entertainment Business. 

De bezoekers kwamen af op de 80 clubnachten, 91 concerten, 30 talentontwikkelingevents en vier festivals die in De Helling werden georganiseerd dat jaar. De gasten van het podium konden de afgelopen tijd ook stemmen op hun favoriete shows van het afgelopen jaar. De winnaar van de verkiezing was de show van Paolo Nutinide tweede plek ging naar het festival 900 MINUTEN en de nummer drie was het concert van de Belgische band Warhaus.

Jubileum

Directeur Arlette de Jong is blij met de resultaten: “We zijn enorm trots dat bezoekers De Helling weer weten te vinden, bestaande bezoekers én nieuwe doelgroepen, zowel uit Nederland als Utrecht." De verwachtingen voor het komende jaar zijn dan ook positief. Dit jaar viert het podium zijn 20-jarig bestaan. Ter ere van deze gelegenheid zal er in oktober een speciale feestweek worden neergezet. 

Door: Nationale Recreatiegids