Zwarte Cross 2023 volledig uitverkocht

Het festival Zwarte Cross is volledig uitverkocht. Dat is te zien op de website van het evenement, dat volgend jaar van 20 tot en met 23 juli plaatsvindt in Lichtenvoorde (Gelderland).

Zaterdagochtend vond de reguliere kaartverkoop plaats, na een eerdere voorverkoop. Zowel de plekken voor het festival als de campings zijn nu allemaal vergeven.

Begin november begon de inschrijving voor alle crossklasses van de Zwarte Cross. Volgens een woordvoerder waren alle plekken binnen een kwartier weg.

Tickets voor de Zwarte Cross zijn deze editie duurder in vergelijking met de vorige editie. Een dagkaart kost nu 45 euro, een stijging van 12,50 euro. Een campingkaart voor het complete weekend is 170 euro, bijna 40 euro meer. "In 2022 hebben wij de prijzen van 2019 (voor corona dus) aangehouden", zei de organisatie daar eerder over. "Dat vonden wij wel zo netjes en sympathiek. Het zal echter niemand ontgaan zijn dat de afgelopen jaren de prijzen van alles behoorlijk gestegen zijn. Dat geldt dus ook voor ons met betrekking tot materiaal, inhuur en inkoop van spullen, et cetera. Vandaar dat wij op deze prijzen zijn uitgekomen."

Door: ANP