Armin van Buuren maakt eerste Dance Department vanaf ADE

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Armin van Buuren presenteert zijn eerste uitzending van 538 Dance Department live vanuit de Johan Cruijff ArenA tijdens het Amsterdam Music Festival (AMF). Van 21.00 tot 00.00 uur is hij op de radio te horen en komen er verschillende dj's langs in de studio, maakte de zender maandag bekend.

Armin verheugt zich enorm op de start van zijn radioprogramma tijdens het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE). "Ik ben een radiofan van het eerste uur. Al van kleins af aan luister ik naar de radio en misschien was ik wel een van de eerste vaste luisteraars van Radio 538", zegt de dj. De rest van de nacht zendt 538 livesets uit van onder meer Tiësto, Afrojack en Nicky Romero.

In augustus werd bekend dat Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack aan de slag zouden gaan bij 538. Sunnery James & Ryan Marciano maken iedere vrijdagavond een show en Afrojack neemt de nacht van zaterdag op zondag voor zijn rekening. Het dance-dj-team bestond al uit David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix en Tiësto.

Door: ANP