Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Extra parkeerplaatsen en informatie voor concertbezoekers De Dijk

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Extra mails met informatie, extra capaciteit in de metro en extra parkeerplaatsen moeten er zaterdag voor zorgen dat concertbezoekers goed en tijdig bij het concert van De Dijk in de Ziggo Dome kunnen komen. Ook heeft de gemeente Amsterdam extra parkeerplekken gecreëerd bij de RAI.

Dat heeft directeur Danny Damman van de Ziggo Dome donderdag laten weten. Zaterdag stoppen er, wederom, geen treinen bij station Amsterdam Bijlmer ArenA, de halte bij de Ziggo Dome. Er zijn werkzaamheden aan het spoor. Recent was het station ook al een weekend slecht of niet bereikbaar omdat de NS ervoor koos om meer treinen in te zetten rond de Formule 1 in Zandvoort. Behalve een concert van De Dijk is er in de ArenA, tegenover de Ziggo Dome, zaterdag ook een wedstrijd van Ajax.

ANWB-app

"We doen ons best om de fans zo goed mogelijk te informeren", aldus Damman. "Iedereen heeft een mail gehad en via de website delen we alle informatie die wij hebben." De Ziggo-directeur adviseert bezoekers van De Dijk ook om de ANWB-app te downloaden. "Hierop zal de actuele informatie over de verkeerssituatie in Amsterdam worden gegeven. We willen voor zover mogelijk de overlast tot een absoluut minimum beperken."

De Ziggo Dome is al in overleg met de NS over de aanpak van het Formule 1-weekend van 2023. "Dan staan ook concerten gepland en zijn er vast ook voetbalwedstrijden." Damman hoopt tegen die tijd eerder te weten wat de NS van plan is.

Door: ANP

24 mei '24 (13:45)

Last minute toevoeging aan line-up Pinkpop: Joost

Joost Klein gaat een show geven op het festival Pinkpop in Landgraaf. In februari was de volledige line-up al bekend, maar de organisatie heeft vandaag de Songfestival-deelnemer toegevoegd aan de artiestenlijst, meldt Nu.nl.

24 mei '24 (12:25)

Ben Howard viert jubileum album met shows in Nederland

De Britse zanger Ben Howard komt naar Nederland. Op 6 november staat de zanger in AFAS Live in Amsterdam en op 10 november in 013 in Tilburg. Met de concerten viert hij het jubileum van zijn album I Forget Where We Where, dat in 2014 uitkwam.

24 mei '24 ( 9:01)

Fans Nicki Minaj niet blij: concert in Ziggo Dome start tweeënhalf uur later

Nicki Minaj heeft haar Nederlandse fans donderdag lang laten wachten. Haar concert in de Ziggo Dome begon pas rond 22.45 uur, ruim tweeënhalf uur later dan de officiële aanvang van de show. Op sociale media klagen verschillende bezoekers over de lange wachttijd.

24 mei '24 ( 8:40)

Mannen van De Toppers hebben zin in nieuwe concertreeks: 'We kunnen niet wachten'

René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit staan vanaf vrijdag drie dagen op rij op de bühne met Toppers in Concert. Na een jaar waarin de concertreeks niet doorging omdat er geen geschikte locatie was gevonden, stappen de mannen dit jaar de Johan Cruijff ArenA weer binnen. Het viertal kijkt het meest uit naar het allereerste begin van de show, vertellen ze in gesprek met het ANP.

23 mei '24 (10:18)

Twee concerten in Ziggo Dome voor Suzan & Freek in 2025

Suzan & Freek geven op zaterdag 24 mei en zondag 25 mei volgend jaar een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat maakt het muzikale duo donderdag bekend. De kaartverkoop voor de shows start zaterdag.

23 mei '24 (10:03)

Nieuwe show Soundos dit najaar in theaters

Soundos El Ahmadi gaat dit najaar weer het theater in. Haar nieuwe voorstelling Witte Ruis speelt ze in september voor het eerst in Theater Diligentia in Den Haag.

23 mei '24 ( 8:45)

Opbouw Pinkpop is begonnen: 'Eerste paaltje is geslagen'

De opbouw van Pinkpop is begonnen. De organisatie van het festival in Landgraaf deelt op sociale media dat het "eerste paaltje" erin zit.

22 mei '24 (13:39)

Word jij de nieuwe 'campingburgemeester' van Zwarte Cross?

Het is één van de grootste campings van het land: de camping op de Zwarte Cross. Zij zoeken nog iemand die hen een handje wil helpen. Een once-in-a-lifetime-kans is hoe het festival noemt. Wie deze taak op zich neemt wordt de ‘burgemeester’ van 30.000 jolige en brakke feestvierders, meldt AD.

22 mei '24 (12:58)

Deze artiesten zie je tijdens het AVROTROS Muziekfeest in Zeewolde

Op 29 mei staan zo’n 30 artiesten weer op het podium tijdens het Muziekfeest van AVROTROS in Zeewolde. Onder andere Donnie, Marco Schuitmaker, Tino Martin en Samantha Steenwijk staan op de agenda, meldt Omroep Flevoland.

22 mei '24 (10:58)

Radio 2 Top 2000 wint Ere Zilveren Reissmicrofoon

De Top 2000 van NPO Radio 2 heeft de Ere Zilveren Reissmicrofoon gewonnen. Volgens de jury is de jaarlijkse eindejaarslijst "hét culturele audio-evenement".