Twee festivals en twee keer DJ Paul Elstak in Recreatieoord Binnenmaas

Op 9 en 10 september komen muziekfans die van dansen houden massaal naar Recreatieoord Binnenmaas in het Zuid-Hollandse Mijnsheerenland. Dan vinden hier maar liefst twee festivals plaats: Reloading the Nineties en Sunglow. Op beide festivals is het mogelijk om DJ Paul Elstak een set te zien draaien. Dit meldt het AD. 

90's of hardcore

Om alle mooie nummers uit de glansrijke jaren negentig weer op te wekken draait Paul Elstak op de vrijdag bij Reloading the Nineties. Hij wordt tijdens dit evenement vergezeld door dansgroep CH!PZ, zanger en DJ Jody Bernal, Kate Ryan en jumpstyleduo Jeckyll & Hyde.

Tijdens Sunglow, het festival op de zaterdag, draait Paul Elstak met collega’s uit het hardcore- en hardstylegenre. Dit festival bestaat al sinds 2013 maar werd sinds 2019 geschrapt vanwege de coronamaatregelen.

Praktisch

Het recreatieoord is gemakkelijk te bereiken op Vrouwehuisjesweg 1. Daarnaast zijn er op beide festivals ruime parkeermogelijkheden die een dagtarief vragen van 15 euro. Ook is er een grote onbewaakte fietsenstalling op het terrein. Het OV is daarnaast goed afgesteld op het recreatieoord. Rotterdam is binnen handbereik via busstation Heinenoord. Kaarten voor beide evenementen zijn nog steeds verkrijgbaar. 

Door: Nationale Recreatiegids