Rotterdams culinair festival breekt records met Anouk, Krezip, Chef’ Special

De kaartverkoop voor het Rotterdamse festival CuliNESSE loopt als een trein. Het bijna uitverkochte evenement heeft al 45.000 kaarten verkocht en een aantal bekende Nederlandse artiesten weten te strikken. Van 25 tot en met 27 augustus vindt het plaats op de oever van de Zevenhuizerplas nabij Rotterdam Nesselande. Dit meldt het AD. 

Jubileum 

CuliNESSE is een tienjarig festival met veel eten en leuke muziek. Het jubileum zou eigenlijk al twee jaar geleden plaatsvinden maar corona stak hier een stokje voor. Het evenement kwam oorspronkelijk tot stand door de inspanningen van twee studenten in 2009. Destijds was het een bescheiden evenement waarbij Kensington in 2009 bijna van het podium werd geblazen door onweer. De bezoekersaantallen waren toen rond de 20.000.

Uitpakken  

Nu heeft de organisatie flink uitgepakt met het artiestenaanbod. Vooral artiesten van Nederlandse bodem vormen de line-up. Nielson, Krezip, Davina Michelle, Anoek en Chef’ Special maken er gegarandeerd een feestje van.

Het feest is bedoeld voor alle leeftijden. Kinderen vanaf 3 jaar worden vermaakt bij het kidspaviljoen. Ook kunnen bezoekers beachvolleyballen, wakeboarden en zwemmen. Samen met lokale restaurants belooft het een weekend van muzikale en culinaire hoogstandjes te worden. Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

Door: Nationale Recreatiegids