De Staat, Joost en talloze bands staan dit jaar in Neushoorn Leeuwarden

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Neushoorn Leeuwarden is een non-profit instelling die de Nederlandse cultuur in een brede zin wil ontwikkelen. Deze zomer komt er veel talent naar de Friese hoofdstad, van kleine singer-songwriters tot acts die de Benelux platspelen. Dit meldt Neushoorn. 

Cultuurpaleis

Het cultuurcentrum stelt zich drie kerndoelen: Een podium bieden aan populaire cultuur, het gebouw exploiteren en jonge talenten ontwikkeling in het kader van educatie. Naast een breed aanbod van kunstzinnig talent werkt Neushoorn uitvoerig samen met scholen, vrijwilligers, stagiaires en studenten. Een belangrijk partner is bijvoorbeeld ROC Friesland College.

Vol programma

Dit jaar is er een gevarieerd programma. Denk aan Friestalige hiphopacts of lokale punk- en indiebands Ook een aantal grote namen komen langs. Rapper Typhoon komt creatieve verhalen vertellen en rapper Joost blaast het dak eraf. Deze zomer speelt een gedeelte van het tienjarige festival Welcome to The Village zich af in Neushoorn. Ook hier treden grote Nederlandse bands op. Voor meer informatie kunt u deze link volgen.

Door: Nationale Recreatiegids