Hardcorefestijn Dominator Festival beukt weer als vanouds in 2022

Dominator Festival is het grootste hardcorefeest van Nederland. Na twee jaren wachten keert het festival op 15 en 16 juli terug in Eersel met grote artiesten, een gezellige camping en een indrukwekkende pyrotechnische show. Nieuw dit jaar is de pre-party op de vrijdag. Dit meldt de organisatie van het festival.  

Grote namen 

Grote namen binnen de hardcorescene zoals Angerfist en DJ Paul Elstak zullen allemaal aanwezig zijn tijdens Dominator. Hardcore-producer Deadly Guns! maakte dit jaar het zogenaamde ‘anthem’, grof vertaald als volkslied. Jaarlijks worden dj’s benaderd om een lijflied te maken speciaal voor Dominator. Het evenement wordt traditiegetrouw georganiseerd door Q-dance en Art of Dance. Q-dance was één van de voorlopers in de Nederlandse evenementenscene.

Praktisch 

Bezoekers kunnen een app downloaden om op de hoogte te blijven van de nieuwste weetjes tijdens het festival. Gewone tickets voor het festival kosten 84,95 euro. Het pakket met twee dagen camping kost 109,95 euro. Kaarten kun je nog krijgen via deze link

Door: Nationale Recreatiegids