Kraantje Pappie en Snollebollekes op 'De Grootste Vrijmibo' van Nederland

Op vrijdag 19 augustus kun je de week op een zomerse manier afsluiten met een aantal Nederlandse topacts. Tijdens de vrijdagmiddag van Strandfestival ZAND kun je feestelijk borrelen op het Almeerderstrand. Dit meldt Omroep Flevoland.  

Extra feest

Strandfestival ZAND wordt al sinds 2008 georganiseerd op één dag. Omdat de kaartjes voor ZAND op 20 augustus zo snel waren uitverkocht besloot de organisatie er nog een vrijdagmiddagfeest bij te doen. Onder de naam ‘De Grootste Vrijmibo’ kun je vanaf 15:00 tot en met 00:00 genieten van het hoogtepunt van de zomer.

Nederlands talent

Het evenement wordt georganiseerd door Qmusic en zal gepresenteerd worden door radiodj’s Tom en Bram. Op de zaterdag treden bekende Nederlandse artiesten op zoals Nick en Simon en Snelle. Noemenswaardige artiesten die ook op de vrijdag optreden zijn Kris Kross Amsterdam, Flemming, Emma Heesters en The Partysquad & Sjaak.

Tickets voor ZAND op zaterdag zijn uitverkocht. Tickets voor ZAND op de vrijdagmiddag kosten tussen de 42,50 en 47,50 euro. Het evenement vindt plaats aan het IJmeer in Almere. 

Door: Nationale Recreatiegids