Kamping Kitsch Club is het ordinairste en leukste festival van Europa

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Witte sokken, tijgerprintjes en badslippers. De verplichte dresscode van het feest Kamping Kitsch Club in Eindhoven wordt bij een eerste blik al duidelijk. Ordinaire en foute outfits bepalen de sfeer tijdens dit ludieke evenement dat zichzelf niet te serieus neemt. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. 

Campingkitsch

Op de Eindhovense locatie Landsard Beach vindt het evenement aankomende zaterdag plaats. Een vlotte blik op de fotocollectie van de website geeft een heldere indruk. Trek een opvallende campingoutfit of een verwassen Australian aan. Het maakt niet uit zolang het maar excentriek en een beetje lomp is.

Verplichte dresscode 

De organisatie van Kamping Kitsch Club benadrukt dat het niet de bedoeling is dat mensen naar het feest komen om ‘aapjes te kijken’. De gedachte is juist een zo vrij mogelijke ambiance waarbij iedereen zichzelf kan zijn op zijn of haar meest lompe manier. Bezoekers die zonder uitgesproken outfit naar het evenement komen worden dan ook geweigerd.

Kaarten voor het feest op 11 juni zijn nog steeds verkrijgbaar via deze link. Ook kun je hier meer informatie vinden over de voorwaarden en de line-up.

Door: Nationale Recreatiegids