Gratis Festivalk na afsluiting van de Vogelweek in het Diemerbos

Op 13, 14 & 15 mei wordt de afsluiting van de Vogelweek groots gevierd tijdens het Festivalk op het terrein van proeflokaal House of Bird. Op het gratis evenement is van alles te doen voor jong én oud. Denk aan verschillende podia met heel veel muziek, natuurexcursies, bierproeverijen, kindertheater, knutselhoeken, foodtrucks en meer. Bekijk het volledige Festivalk programma en zorg dat je erbij bent! Dat meldt House of Bird Diemerbos. 

“De voorbereidingen zijn al maanden bezig, dat komt nu allemaal bij elkaar. Het belooft echt een prachtig weekend te worden met heel veel activiteiten, muziek en ongetwijfeld een fantastische sfeer”, vertelt mede-oprichter Teun IJff. “Hoewel het gratis toegankelijk is, hebben er nu al ruim 1.000 mensen een glas gereserveerd. Het belooft dus een gezellige boel te worden!”

Activiteiten 

Overdag zijn er allerlei proeverijen, excursies en andere activiteiten voor jong en oud, maar kun je ook gewoon genieten van een drankje, hapje en muziek. Er draaien verschillende DJ’s op twee podia en de voetjes gaan naarmate de avond vordert zeker van de vloer. 

Proeflokaal House of Bird 

Het Festivalk wordt georganiseerd op het 5.000m2 terrein van proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Het opent alle dagen om 10.00 uur en gaat vrijdag en zaterdag door tot 00.30 uur. Zondag 14 mei eindigt het Festivalk om 20.00 uur. 

Door: Nationale Recreatiegids