Kaartverkoop theatertour Suzan & Freek start aanstaande vrijdag

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Het Nederlandstalige duo komt net terug van een festival- en clubtour en staan binnenkort alweer in theaters door heel Nederland. Op 19 oktober zal de tour beginnen in Almere en op 23 oktober eindigen in Doetinchem. Na het aanhoudende succes van de muziekgroep belooft het een avond te worden die kunstvormen overstijgt. Dit meldt Entertainment Business.  

Intiem

Op vrijdag 22 april begint om 10:00 de kaartverkoop voor de theatertour. Anders dan normaal kunnen fans een intiemere setting verwachten. In plaats van de grootse podia van de Ziggo Dome, Concert at SEA of Ahoy hebben Suzan & Freek er bewust voor gekozen om de theaters weer als vanouds op te zoeken.

Afwisseling  

Begeleid door hun band zullen de theaterconcerten een iets afwijkend format kennen. Het duo zal uiteraard hun bekende hits spelen maar tussendoor afwisselen met korte liedjes en verhaaltjes. Zo nodigen hierbij het publiek uit om mee te zingen of dansen.

Suzan & Freek zijn één van de meestverdienende artiesten van het moment in België en Nederland. Waar je ook komt worden hun nummers plat gedraaid, wat resulteerde in een platina award en een Edison Award.

Door: Nationale Recreatiegids