GG22 DreamHack Sports en veilinghuis Catawiki presenteren sportgameveiling

Catawiki, Europa's toonaangevende online marktplaats voor bijzondere objecten, en GG22 DreamHack Sports, het esports en gaming festival dat plaatsvindt op 4 en 5 juni in MECC Maastricht, zijn een unieke samenwerking aangegaan. Samen presenteren zij vijf themaveilingen waarmee zij hun gedeelde publiek verbinden op basis van interesses in speciale (gaming) voorwerpen en unieke ervaringen. Denk hierbij aan een old-school videogame in perfecte staat, een limited edition console, gesigneerde sportmemorabilia, een unieke videogame-sneaker of de kans om een esports-legende live te ontmoeten. De kans om zulke zeldzame verzamelobjecten te bemachtigen is uniek en zorgt voor een wereldwijd publiek. Dat meldt GG22 Dreamhack Sports. 

Catawiki en G22 DreamHack Sports presenteren in totaal vijf verschillende themaveilingen - waaronder sneakers, videogames, ervaringen en esports-memorabilia – die van april tot het evenement in juni op Catawiki aangeboden worden. Alle online veilingen zijn toegankelijk voor duizenden toegewijde verzamelaars en gameliefhebbers wereldwijd. De laatste twee veilingen eindigen fysiek tijdens het evenement op 5 juni, in het live pop-up veilinghuis van Catawiki.

Co-branded benefietveiling 

Eén veiling zal volledig in het teken staan van het inzamelen van fondsen voor de Johan Cruyff Foundation -  de stichting die kinderen en kinderen met een handicap de mogelijkheid biedt om actief te zijn in sport en spel. KPN eDivisie-clubs en andere GG22 partners doneren hun bijzondere objecten aan de Johan Cruyff Foundation voor een co-branded benefietveiling op Catawiki.

Catawiki 

Catawiki is de toonaangevende online marktplaats voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Elke week worden meer dan 75.000 objecten geveild - elk beoordeeld en geselecteerd door de honderden interne experts van Catawiki die gespecialiseerd zijn in kunst, design, sieraden, mode, klassieke auto's, verzamelobjecten en nog veel meer. Ontdek bijzondere veilingobjecten en -ervaringen op catawiki.com of download de app. 

Tickets 

Tot 1 april zijn Early Bird tickets voor een gereduceerd tarief verkrijgbaar. Naast tickets die toegang geven tot één van de twee festivaldagen, zijn ook weekendtickets te verkrijgen. Tickets zijn te koop via ggdreamhacksports.com.

Festivalomgeving 

GG22 DreamHack Sports gaat over esports op het hoogste niveau, fair play en lekker gamen met vrienden. Het evenement biedt een festivalomgeving met verschillende sport- en gamingactiviteiten gericht op het respectvol omgaan met teamgenoten, tegenstanders en overige bezoekers. GG22 moet een onvergetelijke indruk achterlaten door bezoekers van jong en oud een ultieme gaming- en festivalbeleving te bieden.  

Door: Nationale Recreatiegids