Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

GG22 DreamHack Sports en veilinghuis Catawiki presenteren sportgameveiling

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 5 min
location_on [xx]km
Catawiki, Europa's toonaangevende online marktplaats voor bijzondere objecten, en GG22 DreamHack Sports, het esports en gaming festival dat plaatsvindt op 4 en 5 juni in MECC Maastricht, zijn een unieke samenwerking aangegaan. Samen presenteren zij vijf themaveilingen waarmee zij hun gedeelde publiek verbinden op basis van interesses in speciale (gaming) voorwerpen en unieke ervaringen. Denk hierbij aan een old-school videogame in perfecte staat, een limited edition console, gesigneerde sportmemorabilia, een unieke videogame-sneaker of de kans om een esports-legende live te ontmoeten. De kans om zulke zeldzame verzamelobjecten te bemachtigen is uniek en zorgt voor een wereldwijd publiek. Dat meldt GG22 Dreamhack Sports. 

Catawiki en G22 DreamHack Sports presenteren in totaal vijf verschillende themaveilingen - waaronder sneakers, videogames, ervaringen en esports-memorabilia – die van april tot het evenement in juni op Catawiki aangeboden worden. Alle online veilingen zijn toegankelijk voor duizenden toegewijde verzamelaars en gameliefhebbers wereldwijd. De laatste twee veilingen eindigen fysiek tijdens het evenement op 5 juni, in het live pop-up veilinghuis van Catawiki.

Co-branded benefietveiling 

Eén veiling zal volledig in het teken staan van het inzamelen van fondsen voor de Johan Cruyff Foundation -  de stichting die kinderen en kinderen met een handicap de mogelijkheid biedt om actief te zijn in sport en spel. KPN eDivisie-clubs en andere GG22 partners doneren hun bijzondere objecten aan de Johan Cruyff Foundation voor een co-branded benefietveiling op Catawiki.

Catawiki 

Catawiki is de toonaangevende online marktplaats voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Elke week worden meer dan 75.000 objecten geveild - elk beoordeeld en geselecteerd door de honderden interne experts van Catawiki die gespecialiseerd zijn in kunst, design, sieraden, mode, klassieke auto's, verzamelobjecten en nog veel meer. Ontdek bijzondere veilingobjecten en -ervaringen op catawiki.com of download de app. 

Tickets 

Tot 1 april zijn Early Bird tickets voor een gereduceerd tarief verkrijgbaar. Naast tickets die toegang geven tot één van de twee festivaldagen, zijn ook weekendtickets te verkrijgen. Tickets zijn te koop via ggdreamhacksports.com.

Festivalomgeving 

GG22 DreamHack Sports gaat over esports op het hoogste niveau, fair play en lekker gamen met vrienden. Het evenement biedt een festivalomgeving met verschillende sport- en gamingactiviteiten gericht op het respectvol omgaan met teamgenoten, tegenstanders en overige bezoekers. GG22 moet een onvergetelijke indruk achterlaten door bezoekers van jong en oud een ultieme gaming- en festivalbeleving te bieden.  

Door: Nationale Recreatiegids 

 

12 april '24 (15:03)

De zes leukste festivals voor mensen die betaalbaar op stap willen

Het festivalseizoen staat weer voor de deur. De line-ups worden bekendgemaakt en de voorbereidingen zijn in volle gang. Tegenwoordig is het helaas wel een luxeproduct om een goed muziekfestival bij te wonen. Een weekendticket kost al gauw 300 euro, iets wat niet iedereen kan betalen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de leukste gratis festivals, zodat je alsnog een leuk muziekevenement kunt bijwonen. 

12 april '24 (14:12)

GP in Zandvoort in 2025 op 31 augustus

De Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort vindt volgend jaar op 31 augustus plaats. Dat blijkt uit de nieuwe kalender voor het volgend seizoen die het Formula One Management vrijdag bekendmaakte. De Grote Prijs van Nederland staat deze zomer zes dagen eerder op het programma, op 25 augustus.

12 april '24 (10:01)

Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg kondigt aan te stoppen

Directeur Eric van Eerdenburg neemt over twee jaar afscheid van het festival Lowlands. Dat kondigt hij donderdag aan in de podcast De Machine van 3voor12.

12 april '24 ( 8:51)

Saïda Maggé neemt presentatie Koningsdaguitzending NOS dit jaar op zich

De koningsdaguitzending van de NOS wordt dit jaar gepresenteerd door Saïda Maggé. De nieuwspresentator neemt daarmee het stokje over van Jeroen Overbeek, die de live-uitzending de afgelopen jaren van commentaar voorzag.

12 april '24 ( 8:43)

Jonas Brothers verplaatsen Europees deel van tournee, show in Ziggo Dome verzet

De Amerikaanse band Jonas Brothers heeft het Europese deel van hun tournee verplaatst. Concertorganisator MOJO laat weten dat het concert dat de broers op 10 juni in Ziggo Dome zouden geven, nu op donderdag 3 oktober plaatsvindt. Als reden worden "planningconflicten" genoemd.

11 april '24 (15:19)

DI-RECT, Jonna Fraser en Waylon ook te zien op Zwarte Cross

Waylon, Jonna Fraser, DI-RECT en Living Colour zijn donderdag toegevoegd aan de line-up van Zwarte Cross. De organisatie maakte 51 nieuwe namen bekend die optreden tijdens het muziekfestival in Lichtenvoorde.

11 april '24 (10:21)

Dit zijn de presentatoren van Het Grote Songfestivalfeest

Cornald Maas en Edsilia Rombley presenteren in december de vierde editie van Het Grote Songfestivalfeest. Net als vorig jaar praten zij het evenement in de Ziggo Dome aan elkaar, is donderdag bekendgemaakt.

11 april '24 ( 8:55)

Grootste concert tot nu toe voor Rolf Sanchez

Rolf Sanchez treedt op 14 december op in AFAS Live in Amsterdam. Het is het grootste concert uit de carrière van de Nederlandse zanger tot nu toe.

11 april '24 ( 8:45)

Gastoptreden van Danny Vera bij Groots met een Zachte G

Danny Vera is een van de gastoptredens tijdens de 2024-reeks van Guus Meeuwis' concerttraditie Groots met een Zachte G. Dat vertelde Meeuwis in RTL Boulevard.

11 april '24 ( 8:30)

Inschrijven voor marathon Amsterdam niet meer mogelijk: uitverkocht

Inschrijven voor de marathon van Amsterdam in oktober is al niet meer mogelijk. De 48e editie van het evenement is al uitverkocht en dat is volgens de organisatie eerder dan ooit. Vooral de hele marathon is dit jaar populair, met een recordaantal inschrijvingen van 22.500 hardlopers.