Vandaag start de grootste Horeca-vakbeurs voor Noord en Oost-Nederland

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Voorheen werd HorecaEvenTT altijd gehouden in Assen, bij het bekende TT-circuit. Dit jaar kun je het beste uit de horecabranche ontdekken in Leeuwarden. Vandaag startte het driedaagse ondernemersevenement dat internationale belangstelling geniet. Dit meldt de organisatie. 

Netwerken 

Tijdens HorecaEventTT in de WTC Expo in Leeuwarden kun je genieten van heerlijk eten en een gemoedelijke sfeer. Het is de plek om contacten binnen de branche te ontmoeten en om een voorproefje te krijgen van innovaties die straks de toon aangeven binnen de horeca. Er zullen bezoeken en optredens van regionale en landelijke exposanten zijn. Het is voor de ondernemer ook mogelijk om zijn of haar naamsbekendheid te vergoten.

Zintuigelijk avontuur 

Het belooft een middag vol ruiken en proeven te worden. Sterrenchefs zullen met elkaar de strijd aangaan voor de meest indrukwekkende culinaire hoogstandjes. Meer dan 150 deelnemers vechten om een pot van 10,000 euro.Voor bezoekers is het mogelijk om gratis te parkeren rond de WTC Expo.

Volg deze link voor meer informatie over de aanmelding. Hoewel het evenement vandaag is gestart is het nog steeds mogelijk om een ticket te regelen voor één van de komende dagen.

Door: Nationale Recreatiegids