Vier extra shows voor Vrienden van Amstel LIVE

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De organisatie van Vrienden van Amstel LIVE heeft het aantal shows voor dit jaar uitgebreid naar twaalf. De grootste kroeg van Nederland opende initieel van 1 tot en met 9 mei. Om in te spelen op de enorme vraag naar kaartjes zal het feest nu ook plaatsvinden op 26, 28, 29 en 30 april. Dit meldt Entertainment Business. 

Afgelopen zaterdagochtend werden alle kaarten in een krap uur uitverkocht. De organisatie besloot daarom om nog extra concerten toe te voegen. Gisteren is de kaartverkoop gestart op de website vriendenvanamstel.nl.

Reusachtig evenement 

In totaal komen meer dan 150.000 mensen af op het evenement. De organisatie stond versteld over het feit dat ze op zo’n korte termijn nog zoveel extra artiesten konden boeken. Desalniettemin belooft het dit jaar een groot spektakel te worden, mede om de tegenslagen van de afgelopen twee jaar in te halen.

Tijdens het evenement zullen de grootste Nederlandse artiesten Rotterdam Ahoy helemaal platspelen. Denk aan klassiekers zoals Willeke Alberti en Guus Meeuwis of de eigentijdse acts van Maan en Snelle. Boek snel je kaarten want de belangstelling is net als ieder jaar enorm.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Entertainment Business