Strand Festival kondigt nostalgische line-up aan met BLØF, Paul Elstak en Jody Bernal

Op vrijdag 26 en 27 augustus wordt het Festival Strand aan de Haarrijnse Plas in Utrecht gehouden. Tijdens het festival kunnen muziekfans uit de jaren negentig genieten van rock, dance en hardcore acts. Dit meldt Entertainment Business. 

Tijdens dit festival zijn er naast optredens diverse stands, foodtrucks en activiteiten. Zo kunnen bezoekers op de zogenaamde Ibiza Markt sieraden en tassen kopen. Omdat het festival plaatsvindt aan het water is het strandthema niet te missen. Er zijn daarom twee podia; de mainstage en de strandtent. 

Line-up 

Op de vrijdag zijn het vooral elektronische dance-acts uit de jaren negentig die de show stelen. Naast nationale bekendheden Paul Elstak en Jody Bernal zijn 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals en DJ Jean ook aanwezig. Op de zaterdag kunnen vooral rockfans genieten met BLØF, Wulf en The Dirty Daddies.

Op de locatie zijn voldoende faciliteiten aanwezig, van uitgebreide kluisjes tot een aangewezen plek voor het voeden van baby’s. Op vrijdag 25 maart begint de ticketverkoop via deze link

Door: Nationale Recreatiegids