Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Wendy van Dijk staat tijdens tv-actie Giro555 niet aan de Oekraïense grens

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Wendy van Dijk staat maandag tijdens de tv-actie voor Giro555 niet aan de Pools-Oekraïense grens om live verslag te doen van de situatie daar. Talpa en Giro555 laten woensdagavond weten dat een eerder gecommuniceerd bericht daarover berust op een misverstand.

"De exacte invulling van Wendy’s rol tijdens de Giro555 actie moet nog definitief bepaald worden", stelt Talpa in een verklaring. "In de hectiek van het opzetten van deze tv-actie is het misverstand ontstaan over verslaggeving ter plaatse, daar is geen sprake van. Door de omstandigheden en de actualiteit blijft alles tot op het laatste moment aan verandering onderhevig."

Geld inzamelen 

Woensdag werd bekend dat er maandagavond met het tv-programma Samen in Actie voor Oekraïne op zowel NPO 1, RTL 4 als SBS6 geld in wordt gezameld voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Verscheidene bekende Nederlanders zouden daarbij acte de présence geven, waarbij Wendy van Dijk "vanaf de Pools-Oekraïense grens verslag doet van de actuele situatie ter plekke".

Jeroen Pauw en Eva Jinek 

Giro555 laat woensdag weten dat de journalistieke invulling en duiding gedurende deze avond aan tafel bij Jeroen Pauw en Eva Jinek aan bod zullen komen. De talkshowpresentatoren ontvangen gasten in de studio en zullen live schakelen met correspondenten ter plaatse. Verder doen onder anderen Dionne Stax en Britt Dekker verslag vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, waar het telefoonteam zal zitten.

Door: ANP 

12 april '24 (15:03)

De zes leukste festivals voor mensen die betaalbaar op stap willen

Het festivalseizoen staat weer voor de deur. De line-ups worden bekendgemaakt en de voorbereidingen zijn in volle gang. Tegenwoordig is het helaas wel een luxeproduct om een goed muziekfestival bij te wonen. Een weekendticket kost al gauw 300 euro, iets wat niet iedereen kan betalen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de leukste gratis festivals, zodat je alsnog een leuk muziekevenement kunt bijwonen. 

12 april '24 (14:12)

GP in Zandvoort in 2025 op 31 augustus

De Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort vindt volgend jaar op 31 augustus plaats. Dat blijkt uit de nieuwe kalender voor het volgend seizoen die het Formula One Management vrijdag bekendmaakte. De Grote Prijs van Nederland staat deze zomer zes dagen eerder op het programma, op 25 augustus.

12 april '24 (10:01)

Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg kondigt aan te stoppen

Directeur Eric van Eerdenburg neemt over twee jaar afscheid van het festival Lowlands. Dat kondigt hij donderdag aan in de podcast De Machine van 3voor12.

12 april '24 ( 8:51)

Saïda Maggé neemt presentatie Koningsdaguitzending NOS dit jaar op zich

De koningsdaguitzending van de NOS wordt dit jaar gepresenteerd door Saïda Maggé. De nieuwspresentator neemt daarmee het stokje over van Jeroen Overbeek, die de live-uitzending de afgelopen jaren van commentaar voorzag.

12 april '24 ( 8:43)

Jonas Brothers verplaatsen Europees deel van tournee, show in Ziggo Dome verzet

De Amerikaanse band Jonas Brothers heeft het Europese deel van hun tournee verplaatst. Concertorganisator MOJO laat weten dat het concert dat de broers op 10 juni in Ziggo Dome zouden geven, nu op donderdag 3 oktober plaatsvindt. Als reden worden "planningconflicten" genoemd.

11 april '24 (15:19)

DI-RECT, Jonna Fraser en Waylon ook te zien op Zwarte Cross

Waylon, Jonna Fraser, DI-RECT en Living Colour zijn donderdag toegevoegd aan de line-up van Zwarte Cross. De organisatie maakte 51 nieuwe namen bekend die optreden tijdens het muziekfestival in Lichtenvoorde.

11 april '24 (10:21)

Dit zijn de presentatoren van Het Grote Songfestivalfeest

Cornald Maas en Edsilia Rombley presenteren in december de vierde editie van Het Grote Songfestivalfeest. Net als vorig jaar praten zij het evenement in de Ziggo Dome aan elkaar, is donderdag bekendgemaakt.

11 april '24 ( 8:55)

Grootste concert tot nu toe voor Rolf Sanchez

Rolf Sanchez treedt op 14 december op in AFAS Live in Amsterdam. Het is het grootste concert uit de carrière van de Nederlandse zanger tot nu toe.

11 april '24 ( 8:45)

Gastoptreden van Danny Vera bij Groots met een Zachte G

Danny Vera is een van de gastoptredens tijdens de 2024-reeks van Guus Meeuwis' concerttraditie Groots met een Zachte G. Dat vertelde Meeuwis in RTL Boulevard.

11 april '24 ( 8:30)

Inschrijven voor marathon Amsterdam niet meer mogelijk: uitverkocht

Inschrijven voor de marathon van Amsterdam in oktober is al niet meer mogelijk. De 48e editie van het evenement is al uitverkocht en dat is volgens de organisatie eerder dan ooit. Vooral de hele marathon is dit jaar populair, met een recordaantal inschrijvingen van 22.500 hardlopers.