Normal_rss_entry-337160

Cabaretier Peter Pannekoek gaat de komende weken acht extra matinees spelen van zijn oudejaarsconference in Theater Carré in Amsterdam. Dat heeft hij woensdagmiddag bekendgemaakt.

Pannekoek speelt de voorstellingen de komende twee weken op vrijdag, zaterdag, woensdag, donderdag en zondag op verschillende aanvangstijden, variërend van 11.00 uur tot 15.00 uur. De precieze data en tijden staan woensdagmiddag op de website van Carré; dan start ook de kaartverkoop. De eerste matineeshow in Carré is vrijdagmiddag 3 december.

De cabaretier heeft alle reguliere avondvoorstellingen van zijn eindejaarsshow voor de komende drie weken moeten afgelasten omdat theaters vanwege de lockdown om 17.00 uur dicht moeten. "Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog eens een voorstelling zou beginnen met: goedemorgen, lekker geslapen?", aldus Pannekoek.

De cabaretier toert vanaf begin september vier maanden langs de theaters met zijn eindejaarsshow Nieuw Bloed. De reacties op sociale media van bezoekers zijn louter lovend. Het is de eerste maal dat Pannekoek de oudejaarsconference voor de NPO verzorgt. Eerder won hij voor zijn show Later was alles beter de Neerlands Hoop, de onderscheiding voor het meest opvallende cabarettalent van het jaar.

Door: ANP