Normal_sneek-g3bd0efe51_1920

Na drie afgelaste edities vanwege de corona-pandemie kunnen liefhebbers van motorjachten op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november hun hart ophalen bij de grootste motorbootshow van Noord-Nederland in Sneek. Ruim 400 nieuwe en jong gebruikte jachten kijken in de watersporthoofdstad van Nederland uit naar een nieuwe eigenaar. Dit meldt Motorboot Sneek.

De beproefde formule blijft tijdens de 19e editie van het watersportevenement ongewijzigd. Bezoekers hebben gratis toegang en kunnen dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur in een ongedwongen sfeer een rondje maken langs alle organiserende jachtwerven en deelnemende gastwerven. Onder het genot van een hapje en drankje mogen zij een kijkje nemen achter de schermen, kennis maken met vakmensen en op zoek gaan naar hun droomjacht.

Eigen route uitzetten

Alle nautische ondernemingen die meedoen, liggen in en om diverse watersportbedrijventerreinen in Sneek. Hierdoor is het mogelijk om in één dag bij alle werven en jachtmakelaars langs te gaan. Op motorbootsneek.nl staan alle dertien deelnemers en hun aanbod vermeld. Bezoekers kunnen op de website op basis van hun voorkeur een eigen route uitzetten. Er zijn drie opties: polyester, stalen en gebruikte motorjachten.

Door: Nationale Recreatiegids