OG3NE met twee verschillende shows in heel Nederland te zien

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
OG3NE tourt vanaf vrijdag weer door het land. De zangeressen staan tot en met eind mei met zowel de Sweet Harmony Tour als Samen Uit Samen Thuis in ruim zestig Nederlandse theaters.

Het eerste optreden van de Sweet Harmony Tour vindt vrijdag plaats in Winschoten. Daarna worden onder meer de Flint in Amersfoort, Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, Martiniplaza in Groningen, AFAS Circustheater in Den Haag en het Atlas Theater in Emmen aangedaan. Met de voorstelling vervolgen de drie zussen hun Engelstalige concertreeks Three Times A Lady, waarin ze ook liedjes van hun livestreamconcerten zingen die ze tijdens de lockdown vanuit huis organiseerden.

In december start hun Samen Uit Samen Thuis-tournee, waarbij Lisa, Amy en Shelley Nederlandstalige liedjes laten horen. De eerste show is op 16 december in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Daarna volgen onder meer Theater aan het Vrijthof in Maastricht, de Deventer Schouwburg en het Muziekgebouw in Eindhoven. Op 21 mei wordt de reeks afgesloten met een optreden in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Door: ANP