Kaartverkoop Mega Immuun Party uitgesteld

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De kaartverkoop van de Mega Immuun Party is tot nader order uitgesteld. Dat laat Feestfabriek, die het driedaagse festival in Lichtenvoorde organiseert, desgevraagd weten aan het ANP. Naar aanleiding van de coronapersconferentie van afgelopen vrijdag heeft de organisatie besloten nog even te wachten.

Sinds vrijdag gelden er aangescherpte coronamaatregelen voor de evenementenbranche. Er gaat voorlopig een streep door meerdaagse evenementen en eendaagse festivals kunnen tot en met 13 augustus alleen doorgaan als 'zitfeest' met maximaal duizend bezoekers. Of evenementen na die datum wel door kunnen gaan, is onzeker.

Voor Feestfabriek is dit vooralsnog geen reden om aan de bel te trekken. De Mega Immuun Party staat gepland voor 24, 25 en 26 september en het is volgens een woordvoerder "logistiek heel behapbaar" om dat op tijd op te bouwen. Er worden zo'n 20.000 bezoekers per dag verwacht. De organisatoren wachten eerst af wat er na 13 augustus gaat gebeuren.

Vorige week liet Feestfabriek al weten dat haar andere muziekfestival Mañana Mañana dit jaar definitief niet doorgaat. Ook Zwarte Cross kan niet doorgaan omdat er volgens Feestfabriek nog te veel onzekerheid is voor het organiseren van een festival in coronatijd.

Door: ANP