Normal_rss_entry-313037

Bij de LIVE AGAIN!-festivals die begin juli op festivalterrein De Roost in Erp gehouden worden om de heropening van de evenementensector te vieren, zijn 10.000 bezoekers welkom. Dat maakte de organisatie woensdagochtend bekend.

Op het eerste festival Harmony of Hardcore presents - LIVE AGAIN!, dat op zaterdag 3 juli plaatsvindt, komen ruim zestig artiesten waaronder Sefa, Partyraiser en Tha Playah. Een week later op zaterdag 10 juli is 7th Sunday Festival presents LIVE AGAIN!, waar onder anderen Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters geboekt staan.

LIVE AGAIN! is een officieel Testen voor Toegang-evenement. Bezoekers moeten zich daarom 40 uur van tevoren laten testen en een negatief testbewijs kunnen laten zien bij de entree. Op het festivalterrein zelf is het weer zoals vroeger, dus zonder 1,5 meter en zonder mondkapje.

Geluksmomenten

De festivals waren voorheen samen goed voor 85.000 bezoekers, maar konden in 2021 niet doorgaan op de normale manier. Pas met Pinksteren volgend jaar hoopt de organisatie weer zoals vanouds te kunnen draaien.

"Het was tot op een week geleden bijna niet te geloven maar het gaat echt gebeuren. We gaan LIVE AGAIN!", jubelt organisator Johan Dortmans in een verklaring. "Als we vanaf 1 juli weer live mogen, dan zijn we aan alle festivalfans verplicht om dat direct te faciliteren. Het gaan twee memorabele evenementen worden met een stortvloed aan geluksmomenten!"

Door: ANP