Avond van de Filmmuziek vindt plaats in november

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De organisatie van de Avond van de Filmmuziek heeft data geprikt voor de zevende editie. De concerten vinden plaats op 19 en 20 november in de Ziggo Dome in Amsterdam, werd woensdag bekendgemaakt.

Nadat vorig jaar de shows niet konden doorgaan vanwege de coronacrisis, heeft de organisatie goede hoop voor komend najaar. "Ik geloof er heilig in dat we tegen die tijd weer tienduizend man in de Ziggo Dome kunnen ontvangen", aldus Danny Damman, directeur van de concerthal. "We hebben nu ook weer iets om naar uit te kijken."

Gastheer en Maestro-jurylid Dominic Seldis kijkt uit naar de concerten, waarbij het Metropole Orkest bekende stukken uit films van componisten als Hans Zimmer, Alan Silvestri en John Williams speelt. "Het wordt één groot feest. Met de beste muzikanten, fantastische artiesten die optreden en natuurlijk de iconische films uit het heden en verleden. Het wordt een oor- en oogstrelende avond. Een avond die we eindelijk weer met zijn allen kunnen beleven."

Kaartjes voor de Avond van de Filmmuziek zijn intussen te bestellen. Tickets van de geannuleerde concerten blijven geldig.

Door: ANP