Normal_rss_entry-298848

ID&T en MOJO hebben een reeks grote namen van eigen bodem gestrikt voor de aankomende Fieldlab-proefevenementen in de Ziggo Dome en op het terrein van Lowlands. André Hazes geeft een show in de Ziggo Dome en op het popfestival treden onder anderen Chef'Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie, Froukje en Bilal Wahib op.

Het eerste zogeheten Back To Live-evenement vindt op 6 maart plaats in de Ziggo Dome. Het gaat om een dancefeest met onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lady Bee. Een dag later verzorgt André Hazes in dezelfde zaal een concert, inclusief een nog niet bekendgemaakt voorprogramma en een special guest.

Op 13 maart vindt op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen een dancefestival plaats met twee podia. Onder anderen Joris Voorn, Reinier Zonneveld, Colin Benders, Nicky Elisabeth en Philou Louzolo staan op de line-up. Een dag later wordt de reeks afgesloten met het popfestival.

Coronatest

Net als bij de eerder aangekondigde evenementen moeten bezoekers een negatieve uitslag van een coronatest tonen en aan de deur vinden temperatuurmetingen plaats en, steekproefsgewijs, een sneltest. Iedere festivalganger krijgt ook een zogenoemde tag aan een keycord, waarmee contactmomenten en de contactduur met andere bezoekers worden geregistreerd.

Bij de twee evenementen in Ziggo Dome worden 1300 bezoekers verwacht, die worden verdeeld in vijf 'bubbels' van 250 personen en een groep van vijftig personen. Op het evenemententerrein van Walibi Holland worden in totaal 1500 bezoekers per festival ontvangen, die worden verdeeld in drie groepen van 500 personen.

In totaal is dus ruimte voor 5600 bezoekers. Dat is een stuk minder dan de 180.000 mensen die al hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in een van de evenementen. De kaartverkoop begint donderdag om 12.00 uur.