FeestDJRuud geeft 'eerste grote feest' van het jaar

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
FeestDJRuud geeft, als de situatie rond het coronavirus het toelaat, komend najaar een feest in AFAS Live in Amsterdam. Een datum voor de show heeft de dj nog niet geprikt, maar hij belooft "het eerste grote feest" van het jaar te geven zodra het weer kan zonder beperkende maatregelen, meldt organisator Agents After All donderdag.

De datum van het feest Lonely At The Tap wordt pas bekendgemaakt als het duidelijk is wanneer het feest kan plaatsvinden. De dj heeft in oktober, november en december alvast verschillende zaterdagavonden 'in optie' staan. Fans kunnen wel al kaartjes reserveren door een aanbetaling te doen.

Het feest van FeestDJRuud zal van 23.00 tot 05.00 uur duren met meerdere voorprogramma's en gastoptredens. "Na een jaar vol uitdagingen en verplaatste optredens is er behoefte aan perspectief en vooral weer een berg feest. Ik verheug me erop dat we door flexibele data een beetje zekerheid bieden en we het einde van een lockdown met een slokdown kunnen vieren", zegt de dj.

FeestDJRuud, vooral bekend van de nummers Gas op die lollie en Weekend, maakte in 2016 bekend te stoppen met optreden en nam destijds met twee grote shows afscheid. In 2019 veranderde hij toch van gedachten en sindsdien was hij weer te zien op festivals.

Door: ANP