Kaartjes voor Dance en Dutch Valley al te reserveren

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De organisatie van Dance Valley en Dutch Valley zijn optimistisch over de kans dat beide festivals in 2021 weer kunnen doorgaan. Gezien de ontwikkelingen op het gebied van vaccins en sneltests is er hoop, zo laat UDC Events weten. Mensen die graag naar een van de festivals willen, kunnen daarom nu alvast een kaartje reserveren.

"We merken aan de berichten die we op social media plaatsen dat onze achterban ontzettend veel zin heeft om weer eens een feestje te vieren", zegt een woordvoerder van het festival. "We zijn uiteraard niet blind voor de realiteit en op dit moment is er natuurlijk niet zo heel veel mogelijk op evenementengebied, maar de wereld kan er over negen maanden heel anders uitzien."

UDC Events wil dan ook absoluut niet de festivalzomer van 2021 afschrijven. "Dat is ontzettend voorbarig, zeker gezien wij met onze schat aan ervaring en zeer capabele partners in staat zijn om Dance Valley op kortere termijn dan normaal, en op hetzelfde niveau, te produceren. Dit komt vooral omdat we de plannen voor 2020 grotendeels door kunnen schuiven naar volgend jaar. Dit scheelt enorm in de voorbereidingstijd."

Dance Valley en Dutch Valley vinden meestal in augustus plaats in recreatiegebied Spaarnwoude. Op beide festivals komen doorgaans tienduizenden bezoekers af.

Door: ANP