Ook dit weekend weer tientallen boetes na illegale feesten en bijeenkomsten

Door het hele land heeft de politie ook dit weekend weer een eind gemaakt aan illegale feesten en samenkomsten. Zo was er een feest in een werkplaats in Mill (Noord-Brabant). Er zijn 34 mensen op de bon geslingerd wegens het niet naleven van de coronaregels. Ook de organisator van het feest kreeg een boete.

Regionale media melden nog meer illegale bijeenkomsten. Zo is op de markt in Druten een einde gemaakt aan een samenkomst van veel jongeren. Daarbij zijn volgens Omroep Gelderland meerdere coronabekeuringen uitgeschreven. In Zundert is een café gesloten waar een kleine 30 mensen zich niet aan de coronaregels hielden, staat op de site van BN De Stem.

Bruiloft

In een volkstuinencomplex in Amsterdam-Noord kregen tien van de ongeveer dertig aanwezigen op een illegaal feest een boete, aldus AT5. RTV Rijnmond meldt dat negen jongeren een bekeuring kregen omdat ze zich in park in Dordrecht niet aan de coronaregels hielden. En in Rotterdam maakte de politie een eind aan een bruiloft met 35 gasten, waar geen mondkapjes werden gedragen en geen afstand werd gehouden.

Door: ANP