Motorboot Sneek

Ook de najaarsshow van Motorboot Sneek in november gaat helaas niet door. In april werd de voorjaarseditie al afgelast. Onzekerheid over het verloop van de coronacrisis noopt de organisatie tot het maken van deze lastige keuze. Dit meldt Motorboot Sneek

De grootste motorbotenshow van het Noorden stond gepland voor 6, 7 en 8 november. De zes organiserende watersportbedrijven zouden hun deuren weer wagenwijd openzetten voor het publiek.“Wij kunnen op dit moment de veiligheid van onze bezoekers, deelnemers en sponsoren niet 100 procent garanderen”, laat voorzitter Mark Bakker weten. “En veiligheid gaat boven alles. Wij richten onze pijlen op 2021.”
 

Motorboot Sneek: honderden motorjachten en een kijkje in de keuken

 
Aquanaut Dutch Craftsmanship, Brandsma Jachten, De Valk Yachtbrokers, Jansma Jacht, SK Jachtbouw en Vivante Yachts  besloten in april de Voorjaarsshow van Motorboot Sneek al te cancelen. Deze watersportbedrijven zouden hun deuren weer wagenwijd openzetten voor het publiek. Bezoekers krijgen een kijkje in de keuken van de deelnemende bedrijven en vinden er ook stands van gastwerven. De aanwezigheid van honderden indrukwekkende motorjachten is daarbij een ware publiekstrekker.
 
Door: Nationale Recreatiegids