Safe Meetings App Beurs van Berlage

Om ervoor te zorgen dat alle bezoekers aan de Beurs van Berlage over de juiste informatie op het juiste moment kunnen beschikken, heeft de Beurs van Berlage een Safe Meetings App ontwikkeld. Deze app helpt bezoekers voor en tijdens hun bezoek aan de Beurs, om veilig en verantwoord deel te kunnen nemen aan een evenement. Dit meldt de Beurs van Berlage.

Zo krijgen gasten inzage in alle maatregelen die er getroffen zijn, om ervoor te zorgen dat tijdens een bezoek aan de Beurs, de veiligheid van zowel de gast als de medewerkers gewaarborgd is.
 

Safe Meetings App Beurs van Berlage

 
Benieuwd naar de snelste route naar de Beurs, of welke ingang op welk tijdstip u moet kiezen om niet te hoeven wachten? Selecteer zelf uw aankomsttijd in de app. Kijk naar de plaatsen waar de lunch wordt geserveerd en ook welke plekken in de Beurs u beter kunt vermijden als het te druk wordt. Wilt u deelnemen aan een sessie, maar is deze vol? Volg de sessie dan virtueel, gewoon via de app. Met deze app kunt u veilig en verantwoord een bezoek brengen aan de Beurs van Berlage.
 
De Beurs van Berlage app is te downloaden in de App store en Google Play en is beschikbaar voor zowel Apple als Android telefoons. Wie een evenement in de Beurs van Berlage heeft krijgt een verificatiecode van de organisator, waarmee ingelogd kan worden voor het evenement in kwestie.
 
Door: Nationale Recreatiegids