Pathé Drive-In Bioscoop

Pathé opent aan het einde van deze maand een drive-inbioscoop in Amsterdam. Vanaf 31 juli kunnen mensen met hun auto naar de Pathé Drive-In Bioscoop op het terrein van Borchland in Amsterdam-Duivendrecht. Gedurende drie weken zullen er dagelijks drie films worden getoond op een LED-scherm van 16 bij 8 meter. Dit meldt Pathé. 

De Drive-In Bioscoop is een samenwerking tussen bioscoopketen Pathé, evenementenlocatie Borchland en De Wit Events en biedt plaats aan 120 auto’s. 
 

Ook overdag naar Pathé Drive-In Bioscoop

 
Omdat de films op een LED-scherm worden getoond, kunnen bezoekers ook overdag naar de film, en zo kunnen ook de kleintjes genieten van de unieke ervaring van een Drive-In Bioscoop. Doron Kurz, Commercieel Directeur bij Pathé: “Wij stonden al een tijd klaar om de Drive-In Bioscoop werkelijkheid te maken deze zomer. Wij zijn heel blij dat door de versoepelde maatregelen vanuit de overheid dit dan ook eindelijk mogelijk is. Hiermee kunnen we een uniek uitje bieden om samen te doen met familie of vrienden deze zomer.”
 

Filmprogramma Pathé Drive-In Bioscoop

 
De films starten om 13.00 uur, 16.00 uur en 20.00 uur. Bezoekers kunnen vanaf een uur van tevoren op locatie inrijden. De films die worden vertoond zijn onder andere: Aladdin, Bohemian Rhapsody, Lion King, Green Book, 1917, Minions, Sonic, Corgi en Midway. Een ticket kost 22,50 euro per auto. Ter plekke kan er onder meer frisdranken, M&M’s en popcorn worden gekocht.
 
Voor films en tickets, ga naar pathe.nl/drivein.
 
Door: Nationale Recreatiegids