LiveSaving dinnershow

De evenementenbranche is hard getroffen tijdens de coronacrisis, maar begint nu ook nieuwe concepten te ontvouwen binnen de ‘coronamogelijkheden’. Een daarvan is de dinnershow LiveSaving, die vanaf 1 juli in Nijkerk en Rotterdam wordt georganiseerd, en waarbij elke avond ander entertainment wordt georganiseerd. Dit meldt Eventbureau.nl

Initiatiefnemer Bart van de Beek, eigenaar van evenementenbureau Eventbureau.nl, is klaar met de crisis. “Als evenementenbranche worden wij enorm hard geraakt. Alle evenementen in 2020 zijn geannuleerd en er worden nauwelijks nieuwe events geproduceerd. Daarom, focussen wij ons op de consumentenmarkt, iedereen heeft ontzettend zin in een echt evenement in plaats van een online webinair. Het is net als voor de coronacrisis; een complete avond uit met alles erop en eraan”.
 

Maximaal honderd personen per avond

 
De dinnershow LiveSaving wordt op twee locaties in Nederland worden gespeeld: Hart van Holland in Nijkerk of Hal4 in Rotterdam. Het event wordt volledig volgens de RIVM- maatregelen ingericht en er is ruimte voor maximaal honderd personen per avond.
 

Elke avond ander entertainment

 
Om zoveel mogelijk bedrijven in de eventbranche te helpen wordt er elke avond met andere entertainmentpartners samengewerkt. Bart van de Beek. “Het is toch doodzonde dat al die artiesten thuis niks zitten te doen? Wij geven iedereen een kans om te doen waar ze goed in zijn: Mensen entertainen!”
 
Tickets voor de LiveSaving-dinnershows kosten 104 euro en en zijn te boeken via Ticketpoint.
 
Door: Nationale Recreatiegids