A Day At The Park tuinfeest

Het Rotterdamse dancefestival A Day At The Park organiseert volgende maand een coronaproof festival in de tuinen van drie festivalgangers. Mensen kunnen zich vanaf nu opgeven voor het minifeest op 6 juni, maakte evenementenorganisatie ALDA bekend.

De tuinen van de drie winnaars worden omgetoverd in de stijl van A Day At The Park met onder meer decoratie, een dj en drankjes. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM aangehouden en worden maatregelen getroffen zodat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden.

A Day At The Park gaat door

De organisatie wil zo op gepaste wijze een feestje geven in de afgeblazen festivalzomer. Allan Hardenberg, algemeen directeur van ALDA, kwam met het idee. "Mensen worden blij van feestjes en wij van feesten organiseren. Wij zoeken continu naar mogelijkheden om onze festivals met de fans te verbinden en wij vinden dit een uitstekend initiatief in een festivalloze zomer."

Bij de afgelastingen hoort A Day At The Park overigens niet. Het festival in het Kralingse Bos vindt vooralsnog gewoon plaats op 19 september.

Wil je je opgeven voor het minifeest op 6 juni? Dat kan via adalp.com/adatp-tuinfeest.

Door: ANP