Hiswa te water 2021

Hiswa te water, dat dit jaar van 2 tot en met 6 september zou plaatsvinden in Batavia Haven Lelystad, gaat definitief niet door. Het evenement wordt nu verschoven naar begin september 2021. Dit meldt Hiswa te water.

Massale evenementen met een landelijke uitstraling mogen pas weer worden gehouden als er een vaccin is. Dat heeft minister Hugo de Jonge geschreven in een brief aan de Kamer. ”En niemand weet hoe lang dat gaat duren. We hopen natuurlijk op snel, maar een jaar of langer is heel reëel.”
 

Overleg

 
De organisatie heeft daarom – na overleg met de Gemeente Lelystad – besloten de Hiswa te water niet door te laten gaan. Ondanks het feit dat de beursorganisatie al een corona protocol gereed had noopt de onzekerheid over de verdere ontwikkeling van het corona-virus ons nu de beslissing te nemen om de Hiswa te water 2020 te annuleren.
 

Blij met beslissing

 
Arjen Rahusen, beursmanager, is blij dat er een beslissing is genomen. “Als beursmanager had ik natuurlijk graag een Hiswa te Water 2020 in Lelystad gehouden maar gezien de huidige omstandigheden is dat niet realistisch. Om duidelijkheid aan onze exposanten, leveranciers en bezoekers te geven hebben wij deze beslissing nu reeds genomen.”
 
De organisatie gaat zich nu voorbereiden op de Hiswa te water die van 1 tot en met 5 september 2021 zal plaatsvinden in Batavia Haven Lelystad. Voor meer informatie, zie hiswatewater.nl.
 
Door: ANP