Juf Roos gaat op vakantie Jaarbeurs Utrecht

In de Jaarbeurs Utrecht is hard gewerkt om komende maand een speciale coronaproof theatervoorstelling op de planken te krijgen. Vanochtend maakte Triple P Entertainment bekend dat daar op 13 juni de voorstelling Juf Roos gaat op vakantie te zien zal zijn. Het wordt alleen geen normale theatershow, maar een heuse drive-invoorstelling.

De auto's staan verdeeld in vijf rijen in een cirkel rondom het extra hoge toneel opgesteld. Het geluid van de voorstelling is via een FM-frequentie in de auto te volgen. Ouders worden gevraagd bij aanvang van de show plaats te nemen op de achterbank zodat de kinderen voorin de show goed kunnen zien en mee kunnen toeteren met een liedje als daar om wordt gevraagd. Daarnaast is de show ook via grote videoschermen aan de zijkant van het toneel te volgen.

Juf Roos

In de voorstelling beleven de kinderhelden Juf Roos en Gijs een doldwaas en muzikaal avontuur. De show duurt zestig minuten en is voor maximaal honderd auto's te bekijken in een hal van de Jaarbeurs. De speciale voorstelling van Juf Roos gaat op vakantie is bedacht en wordt geproduceerd door Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, bij het grote publiek bekend van hun rollen als Ernst en Bobbie in de gelijknamige televisieserie.

Door: ANP