Logo_nationale_vrijmibo__douwe_bob__banner_

Na een succesvolle eerste editie met Jett Rebel krijgt de Nationale VrijMiBo komende vrijdag een vervolg met een optreden van Douwe Bob. Het concert zal via de website van nationalevrijmibo.nl te volgen zijn. Dit meldt Nationale VrijMiBo. 

Het eerste Nationale VrijMiBo-concert met Jett Rebel is zeer positief ontvangen. “We hebben het neergezet in slechts zeven dagen. Dat hebben we enkel kunnen realiseren door het grote enthousiasme en de enorme inzet van al onze partners”, aldus Mike Veldhuis, Co-Founder en Partner bij Nalta.com en tevens voortrekker van het nationalevrijmibo.nl-initiatief. Danny Frietman, technologieondernemer en co-founder van New Dutch Wave: “Fantastisch om te zien hoeveel steun ons initiatief heeft gekregen. Als je je mede gesteund weet door Mona Keijzer, de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, betekent dat iets! Dan verbind je.” Het concert is meer dan 9.000 keer bekeken en overschreed op social media ruimschoots de grens van 10.000 reacties via sociale media. 
 

Tweede Nationale VrijMiBo

 
Op vrijdag 24 april organiseert het nationalevrijmibo.nl-initiatief daarom haar tweede virtuele concert. Dit keer met Douwe Bob in de hoofdrol, en Airtime in het voorprogramma. De opening zal in handen zijn van Jan Middendorp, Tweede Kamerlid voor de VVD.
 
Door: Nationale Recreatiegids