3JS laat nieuwe tracks vanavond in première gaan op YouTube

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
3JS hebben de release van hun nieuwe album De Aard Van Het Beest verschoven naar 15 mei. In aanloop naar deze datum zal de band door middel van meerdere YouTube-livestreams de nummers op het album voor het eerst aan hun fans laten horen. Vanavond om 20.00 uur vindt de eerste livestream plaats en gaan twee nieuwe tracks in première: De Dagen en De Brug. Dit meldt Entertainment Business.
Daarnaast zullen deze nummers vanavond vanaf 21.00 uur ook alvast te beluisteren zijn op alle streaming services. De data voor overige livestreams worden in de loop van de maand bekendgemaakt.
 

De Aard Van Het Beest

 
De Aard Van Het Beest is het twaalfde studioalbum van 3JS. Ze zetten hierop de lijn door die al voorzichtig werd uitgestippeld met de vorig jaar verschenen single De Toekomst. “We hebben vanaf het eerste moment besloten om onze meest positieve plaat ooit te maken”, vertelt Jan Dulles. Ook de in februari verschenen single Wat Je Mist krijgt een plekje op het album. Evenals het gloednieuwe nummer Voor Hen Die Wachten, dat werd geschreven naar aanleiding van de coronacrisis.
 
Door: Nationale Recreatiegids