Normal_rss_entry-252875

Radiozender SLAM! gaat voor de volgende edities van de eigen Quarantaine Festivals steeds op zoek naar unieke locaties. Na de middenstip van het Philips Stadion in Eindhoven volgen morgen onder meer het schip de SS Rotterdam, een lege Euromast en een verlaten Toverland. Ook de pier in Scheveningen en safaripark Beekse Bergen komen voorbij.

Vrijdag geven onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt en dj La Fuente optredens. Het festival begint wederom om 12.00 uur en gaat tot middernacht door. De optredens zijn live te volgen via de radio en de online kanalen van SLAM!

Quarantaine Festival ook naar Keukenhof?

SLAM! gaat nog de hele maand april door met de Quarantaine Festivals op de vrijdag. Het station probeert voor de komende weken onder meer de Keukenhof te strikken. Ook wordt er gesproken met diverse musea en andere pret- of dierenparken die nu allemaal gesloten zijn.

De zender organiseerde tot dusver twee Quarantaine Festivals. Volgens SLAM! werd het eerste festival meer dan 145.000 keer gestreamd en keken er ook veel mensen uit het buitenland mee.

Door: ANP

Lees ook: SLAM! organiseert 'grootste virusvrije festival ter wereld'