Vestrock verplaatst naar 2021

Festival Vestrock, dat jaarlijks begin juni wordt georganiseerd in het Zeeuwse Hulst, zal dit jaar niet plaatsvinden in verband met het coronavirus. Het festival slaat nu een jaar over, en hoopt in 2021 terug te keren met een nieuwe editie. Dit meldt Vestrock.

Het festival neemt de beslissing ‘met pijn in ons hart’, zo valt te lezen in de nieuwsbrief die vanochtend werd verstuurd. Oorspronkelijk zou het muzikale evenement op 5, 6 en 7 juni plaatsvinden, maar dat wordt nu met een jaar verschoven: in 2021 zal het festival plaatsvinden op 4,5 en 6 juni: ‘Volgend jaar willen we met zijn allen in goede gezondheid het festival twee keer zo hard vieren en er een memorabele Vestrock-editie van maken. We doen bovendien ons uiterste best om de aangekondigde programmering voor deze elfde editie door te schuiven naar editie 2021.’ Voor dit jaar stonden onder meer Within Temptation, Gavin James, Snelle, Maan en Kris Kross Amsterdam op het programma.
 

Toekomst Vestrock veilig stelllen

 
Wie al tickets heeft voor de editie van 2020 kan deze inzetten in 2021. Restitutie is ook mogelijk (tot 1 juni), maar het festival benadrukt in de nieuwsbrief dat wie z’n tickets behoud de toekomst van het Vestrock helpt veilig te stellen.
 
Door: Nationale Recreatiegids