Kasteel Groeneveld Exclusive Spring Fair

Zin in luxe tijdens het paasweekend? Dan is een bezoek aan Kasteel Groeneveld in Baarn een goede optie. Daar wordt de Exclusive Spring Fair georganiseerd, waarbij eigentijds luxueus leven centraal staat. Niet alleen in het kasteel zelf, maar ook in de statige achtertuin. Dit meldt InterEvent.

Tijdens de Exclusive Spring Fair kunnen bezoekers zich laten verrassen in verschillende themakamers. Zo stapt het publiek bij elke zaal in het kasteel een unieke beleving in. Bewonder in deze kasteelkamers de bijzondere producten met thema’s als exclusieve stoffen, huis & interieur, juwelen en de reiswereld. 
 

Kasteeltuin

 
In de sfeervolle kasteeltuin wordt het luxe buitenleven gevierd, met hoveniers, tuinmeubelen, en tuindecoraties. Daarnaast zijn er biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen te proeven van culinaire ondernemers op het DeliFood Paviljoen en bij de Foodtrucks. 
 

Fabeltjes en de natuur

 
Exclusive Spring Fair biedt voor jong en oud wat wils. Op de zolder van het kasteel is de tentoonstelling Fabeltjes en de natuur. Kinderen kunnen zich hier vermaken met interactieve spelletjes terwijl ouders hun nostalgische gevoelens botvieren. Daarnaast zijn er tijdens Exclusive Spring Fair diverse workshops en paasactiviteiten, én mooie winacties, waarmee bezoekers kans maken op mooie voorjaarscadeaus. 
 

Ladies Day en Family Day

 
Vrijdag is het Ladies Day, dan bezoeken vriendinnen, zussen of moeders/dochters met z’n tweeën het evenement voor slechts twintig euro. Speciaal voor het gezin is het zaterdag Family Day, twee volwassenen en twee kinderen kunnen dan voor 25 euro naar de voorjaarsbeurs. Kortom de Exclusive Spring Fair is hét perfecte evenement voor tijdens de paasdagen.
 
De Exclusive Spring Fair vindt plaats tijdens het paasweekend (10 tot en met 13 april) in Kasteel Groeneveld.
 
Door: Nationale Recreatiegids