Normal_rss_entry-245824

OneRepublic maakt komend najaar nog een stop in Nederland. De Amerikaanse band, die volgende week zondag al optreedt in TivoliVredenburg, staat op 20 oktober in AFAS Live in Amsterdam. Dat heeft concertorganisator Mojo vanochtend bekendgemaakt.

De band geeft volgende maand een paar intieme concerten in Europa en doet naast Utrecht ook onder meer Keulen, Parijs en Milaan aan. In het najaar volgt een uitgebreide tournee waar het optreden in Amsterdam deel van uitmaakt. De aanleiding van de tour is het vijfde studioalbum van de band dat dit jaar verschijnt.

Dreaming Out Loud

OneRepublic brak in 2007 door met het door Timbaland geproduceerde debuutalbum Dreaming Out Loud, met daarop het nummer Apologize. Ook scoorde de band hits met nummers als Counting Stars, Stop & Stare en All The Right Moves. Frontman Ryan Tedder is naast zanger ook succesvol als songwriter, zo schreef hij hits voor artiesten als Adele, Jonas Brothers, Pink en Sam Smith.

Door: ANP

Het optreden van OneRepublic in TivoloVredenburg op 8 maart is al uitverkocht. De kaartverkoop voor het concert in AFAS Live op 20 oktober 2020 gaat vrijdag 6 maart (om 10.00 uur) van start.