Normal_rss_entry-241832

De kaartjes voor het Total Loss Festival van Snollebollekes zijn in no time uitverkocht. Zaterdagochtend gingen alle tickets voor het festival van de Brabantse feestact binnen een kwartier over de digitale toonbank. "Nondeju! We zijn helemaal Total Loss!", laat het management weten.

Het Total Loss Festival, dat voor het eerst wordt gehouden, vindt op 29 augustus plaats op het strandpark Aquabest in Eindhoven. Feestmuziek staat centraal op de acht verschillende podia. "Waar bij andere festivals de dj’s meestal op het hoofdpodium staan, is onze main stage voor de feestmuziek", zei Snollebollekes-frontman en festivalbaas Rob Kemps eerder. "De dj’s treden op bij ‘Springen Nondeju’. Het is in alle area’s feest in verschillende genres. Mensen kunnen op verschillende muziek helemaal total loss gaan."

Nog zestig artiesten

Behalve Snollebollekes treden meer dan zestig andere artiesten op. De 40.000 bezoekers kunnen kijken naar shows van onder meer Jan Smit, Gerard Joling, Frans Bauer, Vengaboys, Paul Elstak en Gebroeders Ko.

Door: ANP