Normal_winactie_kaarten_songfestival_-_promotiebeeld_-_bijgesneden

De winactie Celebrate Together wordt eenmalig verlengd. De actie, waarbij Rotterdammers van 18 jaar en ouder met een laag inkomen kans kunnen maken op gratis songfestivalkaarten, loopt nog door tot en met zondag 19 januari. Ook wordt de aanmeldprocedure versimpeld. Dit meldt de gemeente Rotterdam

“Met de feestdagen inmiddels achter ons, bieden we Rotterdammers graag nog een laatste kans om aanspraak te maken op gratis festivaltickets”, aldus het projectteam songfestival van de gemeente.
 

Al 2.500 gratis Songfestivaltickets vergeven

 
Inmiddels hebben bijna 2.500 Rotterdammers zich ingeschreven. Zij zijn allemaal, mits ze voldoen aan de actievoorwaarden, verzekerd van twee tickets voor één van de negen shows. Ook zet de organisatie zich in voor het mogelijk maken van een pluspakket: “We willen de winnaars van deze actie een zorgeloos, compleet én onvergetelijk avondje uit bieden. Daarom spannen we ons in voor leuke extraatjes, zoals consumpties en vervoer.” In totaal gaat het om maar liefst 8.500 kaarten (ruim 1 op de 7) voor alle negen shows in Ahoy.
 

Actievoorwaarden

 
Rotterdammers die 18 jaar en ouder zijn én die voldoen aan de actievoorwaarden, kunnen zich tot en met zondag 19 januari nog aanmelden voor de winactie via de website van de gemeente Rotterdam. In totaal kunnen 4.250 Rotterdammers twee kaarten winnen. Zo kan iedere winnaar een introducee meenemen. Bij meer dan 4.250 aanmeldingen wordt geloot onder toezicht van een notaris.
 

Online aanmeldprocedure versimpeld

 
Om de inschrijving zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft de gemeente Rotterdam de online aanmeldprocedure nu versimpeld. Zo kunnen mensen nu eenmalig toestemming geven om de gegevens te laten toetsen. Het uploaden van bewijsstukken als loonstroken is daarbij niet nodig. De inschrijving kan zo in een paar stappen ingevoerd worden. Rotterdammers die hulp willen bij het invullen van het aanmeldformulier, kunnen bellen met informatienummer 14 010 van de gemeente Rotterdam. Begin maart krijgen de winnaars bericht.
 

Negen shows

 
In totaal zijn er negen middag- en avondshows in Rotterdam Ahoy. Voor elke show zijn er 1.000 kaarten beschikbaar. Voor de populaire finale op 16 mei zijn er 500 kaarten te vergeven. Er zijn plaatsen beschikbaar van de eerste rij tot op de tribune.
 
Door: Nationale Recreatiegids