Normal_andr__rieu__johann_strauss_orkest__vrijthof__maastricht__pr-foto_2019__2_

Vanwege de grote vraag naar tickets heeft André Rieu een derde kerstconcert aangekondigd. Het derde Kerst in Maastricht-concert zal plaatsvinden op vrijdag 20 december om 20.00 uur in MECC Maastricht. De kaartverkoop start komende vrijdag om 10.00 uur. Dit meldt de Andre Rieu Groep.

André Rieu is erg enthousiast over de naderende concertreeks: „De kerstconcerten in het MECC zijn een primeur. Absoluut spannend natuurlijk! We hebben wel eerder in het MECC opgetreden, maar deze concerten worden iets heel bijzonders, voor mijn gevoel een van de mooiste dingen die we ooit gedaan hebben!”
 

Emotioneel

 
Het decor belooft groots en sprookjesachtig te worden: “Het MECC wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig Kerstlandschap. Niet alleen de grote hal waar we spelen. Meteen vanaf het moment dat je binnenkomt, heb je het gevoel dat je in een soort wintersprookje terecht bent gekomen. Er ligt tapijt op de grond, er hangen schitterende gouden gordijnen, enorme kroonluchters aan het plafond. De wanden zijn versierd met prachtige kerst- en winterlandschappen.” De eerste indrukken lieten Rieu niet onberoerd: “Ik ben gisteren naar de voorbereidingen gaan kijken en werd er helemaal emotioneel van, zo mooi was het allemaal.”
 

Wintertraditie

 
Na zijn traditionele zomerconcerten in juli, zullen de concerten in december een nieuwe wintertraditie gaan worden. Fans kunnen Kerstmis vieren met de meest geliefde kerstliedjes en melodieën van over de hele wereld, in de thuisstad van de beroemde violist: Maastricht. 
 
De kaartverkoop start vrijdag 27 september om 10:00 uur via de website van André Rieu. Naast het concert op 20 december zijn er ook kerstconcerten op 21 en 22 december. 
 
Door: Nationale Recreatiegids