Normal_457
Tijdens de zomervakantie is er weer theater te zien in het Militaire Luchtvaart Museum. Pandemonia Science Theatre verzorgt in juli en augustus verschillende theatervoorstellingen tussen de collectiestukken van het museum.

Theatervoorstellingen
Vanaf zondag 3 juli zijn er op donderdag- en zondagmiddag er theatervoorstellingen te zien in het Militaire Luchtvaart Museum.

Tijdensde voorstelling 'Bob Salto', neemt Bob van Staeveren je mee terug naar de jaren dertig van de vorige eeuw toen hij met zijn Fokker D-21 de meest gewaagde capriolen uithaalde. Met op de achtergrond een echte Fokker D-21 neemt Bob de bezoekers mee op zijn vliegavonturen.

Devoorstelling 'Vlucht van de eeuw' maakt een reis langs de hoogtepunten en ontwikkelingen uit de geschiedenis van de luchtvaart. Tegen het decorvan een topstuk uit de collectie de F-16 krijgt de toeschouwer op spectaculaire wijze 100 jaar luchtvaart te zien.

De voorstellingen worden verzorgd door Pandemonia Science Theatre en vindenop donderdag- en zondagmiddag plaats om 13:00 uur, 14:00 uur en 15:00 uur.

Openingstijden
Het Militaire Luchtvaart Museum is op dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur en op zondag van12.00 uur tot 16.30 uur. Het museum is gesloten op maandag en zaterdag,nieuwjaarsdag, eerste paasdag, Koninginnedag, eerste pinksterdag en beide kerstdagen. De toegang tot het museum is gratis.