Normal_heldeep_ade_2019__campagnebeeld_

Heldeep Records, het houselabel van de Nederlandse dj Oliver Heldens, neemt tijdens het Amsterdam Dance Event op 17 oktober de Amsterdamse Club Maïa over. Tijdens deze avond zal het grootste talent van Heldens label optreden, waaronder Firebeatz, Moguai, Throttle en Zonderling. Dit meldt Heldeep Records. 

De avond tijdens ADE maakt onderdeel uit van de eerste lustrumviering van Heldeep Records.  Door hiervoor samen te werken met Club Maïa gevestigd op het iconische Leidseplein in Amsterdam, wil het houselabel extra onderstrepen tot de voorlopers in de industrie te behoren. “De club biedt de intieme sfeer en het top-of-the-bill geluidsysteem dat Heldeep Records perfect representeert”, zo laat het label weten via een persbericht.
 

Special guest

 
“Ik heb heel veel zin in ADE dit jaar. Niet alleen het Heldeep event wordt een fantastische avond met veel goede artiesten, we hebben nog veel meer verrassingen in petto en ik kan niet wachten tot we deze kunnen onthullen!” aldus Oliver Heldens. Tot de verrassingen behoort in ieder geval een special guest die zal komen optreden.
 
Heldeep Records – ADE 2019 vindt plaats op donderdag 17 oktober 2019 (van 22.00 tot 04.00 uur) in Club Maïa aan het Leidseplein in Amsterdam. Kaarten zijn te koop via Eventbrite. Het Amsterdam Dance Event vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 20 oktober, op een vijftigtal locaties verspreidt door de hoofdstad.
 
Door: Nationale Recreatiegids