Normal_singles_beach_festival__zandvoort_aan_zee__2019_

Op zaterdag 3 augustus vindt in Zandvoort het grootste strandfeest van Nederland voor singles óóit plaats. Organisator Roy van Ammers van VillaVibes, bekend als aanbieder van reizen voor singles, verwacht ruim 1.500 vrijgezellen: “Singles willen tegenwoordig gewoon plezier maken. En dan spontaan en ongedwongen wellicht iemand ontmoeten”. Dit melden VillaVibes en Zandvoort Marketing.

Steeds meer singles geven aan dat ze een beetje moe worden van het online daten; iemand spontaan ontmoeten blijft nog steeds de grootse wens. Iedereen vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en gewoon een praatje te maken, zo stelt VillaVibes, dat daarom dit feest organiseerde waarbij je zéker weet dat iedereen vrijgezel is. 
 

Van dance battles tot opblaastwister

 
Net als een regulier festival heeft dit strandfeest volop muziek, food en entertainment. Roy: “Deze avond heeft echter wel een uniek karakter. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd om ervoor te zorgen dat je op een leuke manier met anderen in contact komt. Doe bijvoorbeeld mee met de VillaVibes Pop-quiz of win een dance battle in de Silent Disco-area. Er is ook een reuze-opblaas-twister waar je gegarandeerd vanaf komt met een grote glimlach en nieuwe vrienden”.
 

Alleen nog kaarten voor mannen

 
VillaVibes is vooral bekend van de groepsreizen en weekenden die ze organiseren voor hoger opgeleide singles. “We garanderen op dit feest dat de man-vrouw verhouding ongeveer in balans is. Daarnaast komt zo’n vijftig procent  alleen en de andere helft samen met een vriend of vriendin die ook vrijgezel is”. De reacties op het event vorig jaar waren zeer positief en dat blijkt ook wel uit de kaartverkoop van dit jaar. Alle 750 vrouwenkaarten zijn al uitverkocht. “Dit feest heeft een enorme aantrekkingskracht en we zijn in gesprek met partners uit Zandvoort om het volgend jaar nog verder uit te breiden. De badplaats is een uniek platform voor dit soort initiatieven en er wordt echt meegedacht over doorontwikkeling”, blikt Roy vooruit. “Maar eerst maar eens genieten van een mooi feest dit jaar.”
 
Het Singles Beach Festival vindt op zaterdag 3 augustus plaats van 14.00 tot 23.00 uur bij Beachclub Barefoot Cottage in Zandvoort aan Zee. Kaarten zijn te koop via de website van VillaVibes. 
 
Door: Nationale Recreatiegids