Normal_rss_entry-210077

Mariska van Kolck en Jordy van Loon gaan op 1 augustus optreden tijdens de Senior Pride, een speciaal onderdeel van de Gay Pride-week in Amsterdam gericht op roze senioren. Zij geven dan op de Nieuwmarkt een voorproefje van de musical Haal het doek maar op, waarin veel klassieke Nederlandse hits langskomen.

Dat heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment bekendgemaakt. In de voorstelling, die vanaf januari 2020 in de Nederlandse theaters is te zien, passeren nummers als Spiegelbeeld, Heel Even, Ritme van de Regen, Ik ben gelukkig zonder jou, Telkens Weer, Sammy, Sophietje en Brandend zand de revue.

Comeback

Voor Jordy van Loon betekent de rol in de musical zijn grote 'comeback' na zijn megahit Verliefdheid is een toverbal, die hij had als knaap. Andere hoofdrollen zijn voor Tony Neef, Dook van Dijck, Julia Berendse en Willemijn van Holt.

Het optreden van Mariska van Kolck en Jordy Loon maakt onderdeel uit van het SeniorPride Concert dat plaatsvindt op donderdag 1 augustus 2019, van 18.00 tot 23.00 uur in restaurant-café In de Waag aan de Amsterdamse Nieuwmarkt. Entree is gratis. 
 
Door: ANP